Metsänhoitoyhdistys Kymenlaaksolla on motivoitunut ja alan asiantuntevin henkilöstö, jonka osaamisen täysimääräinen hyödyntäminen tuottaa jäsenillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.
Meidän kanssamme metsänomistaja pääsee tavoitteisiinsa omien arvojensa mukaisella metsien käytöllä ja Mhy-jäsenyydellä.
Elimäen toimisto
Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson päätoimisto Toimisto avoinna sopimuksen mukaan. Sovi tapaaminen oman metsäasiantuntijasi kanssa. Jäsenasiat: ma-to klo 9.00-15.00 puhelimitse tai sähköpostilla.
Vanhamaantie
22
47200 Kouvola
Mhy Kymenlaakson avainluvut
4400
jäsentä
5
toimistoa
25
toimihenkilöä
13
metsäasiantuntijaa
139 400
yksityismetsän pinta-ala
30
metsätilan keskikoko
Ajankohtaista
Kaikki uutisetAnna äänesi valtuustovaaleissa 6.-27.11.2024
Kymenlaakso
Äänestys on alkanut - tutustu ehdokkaisiin Mhy Kymenlaakson valtuustovaaleissa on 41 hyvää ehdokasta. Nyt pääset tutustumaan heihin kaikkiin tarkemmin ehdokasgalleriassamme https://mhy.editaprima.fi/ehdokasgalleria/. Kaikki äänioikeutetut saavat postitse äänestysohjeet. Äänestää voit joko sähköisesti tai postitse.
Metsänhoitoyhdistyksille Yhteiskunnallinen Yritys -merkki
Valtakunnallinen
Suomen 52 metsähoitoyhdistykselle sekä niiden kehitysyhtiö Metsänhoitoyhdistysten Palvelu MhyP Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.
Kymenlaakson Metsänhoitoyhdistykselle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki
Kymenlaakso
Olemme saaneet Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä. Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen työn myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.
Metsänomistajat kiinnostuneempia puukaupoista enemmän kuin koskaan aiemmin
Valtakunnallinen
Metsänomistajien kiinnostus puukauppaan on kasvussa, selviää syksyn Metsätutka-kyselystä. Vaikka puukauppaa on tehty viime aikoina ahkerasti, on metsänomistajilla vielä myyntiaikeita. Lähes 40 prosenttia metsänomistajista aikoo myydä puuta ensi vuonna. Puun hyvän kysynnän ja hinnan nousun merkitys puukauppaan kannustavana tekijänä on noussut vastauksissa aivan uudella tasolla.
Raakkutuho on poikkeuksellinen myös edunvalvonnalle
Valtakunnallinen
StoraEnson hakkuulla tapahtunut, raakuille tuhoisa lainrikkomus on tuomittava. Hämmentävää tapauksessa on se, että kyseisen harvinaisen tapauksen johdosta julkisuuden alttarilla on pyritty tuomitsemaan koko metsäsektori. Metsätaloudessa ympäristöarvojen huomioiminen on osa jokaista tehtävää toimenpidettä. Pelkästään puukauppoja tehdään kuitenkin vuosittain yli 100 000 ja valitettavasti kaikkia vahinkoja tai tarkoituksellisia rikkomuksia ei voida estää.
MTK: Luontoarvot osaksi metsänhoitoyhdistysten puukauppojen kilpailutusta
Valtakunnallinen
MTK:n metsäjohtokunnan mielestä metsäyhtiöiden sitoumukset esimerkiksi nykyistä leveämpiin suojavyöhykkeisiin ovat oikeansuuntaisia, mutta niiden kustannukset eivät saa jäädä vain metsänomistajien kontolle. ”Luontoarvot on syytä ottaa osaksi puukauppaa.
Tutustu Mhy-jäsenlehteen!
200 000
metsänomistajaa jäsenenä
1000
metsäasiantuntijaa metsänomistajien käytettävissä
yli 30
jäsenetukumppania, jotka tarjoavat tuotteita ja palveluita jäsenetuhintaan