OmaMetsä makeasti haltuun

kymenlaakso

OmaMetsä on metsänhoitoyhdistysten oma sovellus, josta metsänomistaja näkee kiinteistöjensä metsäpinta-alat, kuviot, puuston tiedot ja puuston arvioidun arvon.

Kuviokohtaisten tietojen avulla voi suunnitella omia metsänhoidon tavoitteita tukevia hoitotoimenpiteitä ja kartoittamaan puunmyyntimahdollisuudet.

Metsänhoitoyhdistyksen jäsenenä saa lisäksi enemmän ajankohtaista puumarkkinatietoa ja pääsee seuraamaan mm. alueellisten puunostajien aktiivisuutta sekä tarkempia puunhintatietoja.

Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakso kannustaa alueensa metsänomistajia ottamaan OmaMetsän makeasti haltuun ja palkitsee kampanja-aikana sovelluksen kautta viestin lähettäneet herkullisella lahjakortilla.


Kenelle?

Metsänomistajille, joilla on MHY Kymenlaakson toimialueella (Iitti, Kotka, Kouvola, Pyhtää) yli 4 ha metsää.

Milloin?

Kampanja-aika 1.3.-1.7.2025

Miten?

  1. Kirjaudu OmaMetsään
  2. Lähetä sovelluksen Viestintä-osiosta omalle MHY Kymenlaakson metsäasiantuntijallesi tai toimistosihteeri Taina Laaksolle (MHY Kymenlaakso) viesti #omametsässä
  3. Saat muutaman päivän sisällä OmaMetsään paluuviestin, jonka jälkeen löydät herkullisen lahjakortin OmaMetsän dokumenteista.

Ajankohtaista

  1. Henkilömuutoksia

    Henkilömuutoksia

    Kymenlaakso

    Pohjoisen Jaalan ja Valkealan alueille on valittu metsäasiantuntijaksi iittiläinen Heidi Ahonen. Ahonen aloittaa tehtävässään 1.2. Hanna Virtasen siirryttyä MHY Kymenlaakson asiakkuuspäälliköksi. Virtasen tehtäviin kuuluu mm. koko yhdistyksen alueen metsäpalveluiden ja tuotteiden kehittäminen sekä jäsenhankinta. Ahonen jatkaa Virtasen aktiivista työtä pohjoisen Kymenlaakson metsänomistajien parissa.

    Lue lisää
  2. Kymenlaakson Metsänhoitoyhdistykselle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki

    Kymenlaakson Metsänhoitoyhdistykselle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki

    Kymenlaakso

    Olemme saaneet Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä. Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen työn myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

  3. Henrietta Ahola tuuraa Anton Vinnikan opintovapaata

    Henrietta Ahola tuuraa Anton Vinnikan opintovapaata

    Kymenlaakso

    Tuore metsätalousinsinööri Henrietta Ahola odottaa innolla tulevaa vuotta ja uusia kohtaamisia jäsenien kanssa.

2025 © Metsänhoitoyhdistykset