Mhy Savotan valtuustovaaleihin 39 ehdokasta

savotta

Metsänhoitoyhdistysten valtuustovaalien ehdokasasettelu on päättynyt ja ehdokaslistat on hyväksytty. Metsänhoitoyhdistys Savotan vaaleissa on 39 ehdokasta, mikä on kolme vähemmän kuin edellisissä vaaleissa vuonna 2020.

Nykyisistä valtuutetuista ehdolla on 27 jäsentä, ja uusia ehdokkaita on 12. Ehdokkaiden keski-ikä on 52 vuotta. Miehiä ehdokkaista on 72 prosenttia. Valtaosa ehdokkaista asuu Savotan toimialueella - vain seitsemän kotipaikkakunta on alueemme ulkopuolella.

Ehdokkaisiin pääsee tutustumaan tarkemmin ehdokasgalleriassa, joka avautuu lähempänä äänestysajankohtaa. Äänestysaika on 6.-27.11. ja äänestys tapahtuu valintasi mukaan joko sähköisesti tai postitse. Kaikki äänioikeutetut saavat äänestysohjeet postitse.

Ajankohtaista

  1. Metsänhoitoyhdistys Savotalle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki

    Metsänhoitoyhdistys Savotalle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki

    Savotta

    Metsänhoitoyhdistys Savotta ry:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

    Lue lisää
  2. Puumarkkinakatsaus: Puukauppa käynyt vilkkaana Savossa

    Puumarkkinakatsaus: Puukauppa käynyt vilkkaana Savossa

    Savotta

    MTK alkaa julkaista alueellisia puumarkkinakatsauksia - tässä ensimmäinen! Etelä- ja Pohjois-Savon puukauppamäärä on pysynyt vilkkaan kesän jälkeen edelleen korkealla tasolla.

  3. Metsätaitokilpailujen tulokset

    Metsätaitokilpailujen tulokset

    Savotta

    Olimme mukana järjestämässä avoimia metsätaitokilpailuja Kiuruvedellä 20.9.2024. Kilpailun tulokset läydät täältä.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset