Metsänhoitoyhdistys Savotalle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki

savotta

Metsänhoitoyhdistys Savotta ry:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Merkin ovat saaneet kaikki Suomen 52 metsänhoitoyhdistystä sekä niiden kehitysyhtiö Metsänhoitoyhdistysten Palvelu MHYP Oy. Metsänhoitoyhdistyksissä tehdään työtä kestävän metsätalouden eteen vastuullisesti ja metsänomistajan arvoja kunnioittaen. Tavoitteena on turvata yksityismetsänomistajuuden kannattavuutta ja jatkuvuutta nyt ja tulevaisuudessa. Metsänhoitoyhdistykset vahvistavat osaltaan luonnon monimuotoisuutta ja kehittävät työssään sähköisiä ja innovatiivisia ratkaisuja sen parantamiseen myös tulevaisuuden metsänhoidossa. Ympäri Suomen toimivat metsänhoitoyhdistykset ovat vahvoja paikallisia työllistäjiä ja paikallisen elinvoiman ylläpitäjiä.

– Olemme ylpeitä, että tekemäämme työtä suomalaisen perhemetsätalouden eteen arvostetaan. Metsänhoitoyhdistyksille myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki on osoitus tekemästämme pitkäjänteisestä sekä vastuullisesta työstä metsiemme ja koko metsäalan eteen, mistä koko yhteiskuntamme hyötyy, iloitsee johtaja Ari Ruotsalainen Mhy Savotasta.

– Yhteiskunnallinen yritystoiminta tarjoaa uudenlaisen näkökulman pohdittaessa suomalaisen hyvinvointivaltion tulevaisuutta. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin saaneet yritykset rakentavat yhteiskuntaa hyvien arvojen kautta, toteaa markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisesta työstä.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalainen työ ry:n myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

Lisätietoja

Ari Ruotsalainen, johtaja, Metsänhoitoyhdistys Savotta, ari.ruotsalainen@mhy.fi, 0400 254 610

Niina Ollikka, markkinointipäällikkö, Yhteiskunnallinen Yritys -merkki, Suomalainen työ ry, niina.ollikka@suomalainentyo.fi, 040 674 8773

Yhteiskunnallinen Yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. www.yhteiskunnallinenyritys.fi

Suomalainen työ ry:n päätehtävä on pitää huolta siitä, että suomalainen työ ja siitä syntyvä hyvä huomataan. Liitto hallinnoi Avainlippu-, Design from Finland ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkkejä ja toimii kotimaisen työn asiantuntijuutta ja työpositiivisuutta edistävänä äänenä.www.suomalainentyo.fi

Ajankohtaista

  1. Puumarkkinakatsaus: Puukauppa käynyt vilkkaana Savossa

    Puumarkkinakatsaus: Puukauppa käynyt vilkkaana Savossa

    Savotta

    MTK alkaa julkaista alueellisia puumarkkinakatsauksia - tässä ensimmäinen! Etelä- ja Pohjois-Savon puukauppamäärä on pysynyt vilkkaan kesän jälkeen edelleen korkealla tasolla.

    Lue lisää
  2. Mhy Savotan valtuustovaaleihin 39 ehdokasta

    Mhy Savotan valtuustovaaleihin 39 ehdokasta

    Savotta

    Metsänhoitoyhdistysten valtuustovaalien ehdokasasettelu on päättynyt ja ehdokaslistat on hyväksytty. Metsänhoitoyhdistys Savotan vaaleissa on 39 ehdokasta, joista melkein kolmasosa on uusia ehdokkaita.

  3. Metsätaitokilpailujen tulokset

    Metsätaitokilpailujen tulokset

    Savotta

    Olimme mukana järjestämässä avoimia metsätaitokilpailuja Kiuruvedellä 20.9.2024. Kilpailun tulokset läydät täältä.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset