Mhy Oulun Seutu on Vuoden Kymppi

Valtakunnallinen

Metsänhoitoyhdistys Oulun Seutu on valittu metsänhoitoyhdistysten Vuoden Kympiksi. Vuoden Kymppi on tunnustus ansiokkaasta metsänomistajien etujen ajamisesta sekä metsänomistajaorganisaation jäsenten ja muiden metsänomistajien palvelusta.

- Mhy Oulun seutu on toiminut esimerkillisesti metsänomistajien edunvalvojana ja puukaupallisena tukena. Mhy Oulun Seudulla on vahva rooli puukauppa- ja metsänhoitopalvelussa, joka on valtakunnallista kärkitasoa. Työyhteisön hyvä henki välittyy ja näkyy. Metsänomistajien saama positiivinen edunvalvonta- ja palvelukokemus heijastuu myös metsänomistajien korkeana jäsenöitymisasteena. Yhdistyksestä sekä sen toimihenkilöistä ja jäsenistä on pidetty hyvää huolta, perusteluissa kehutaan. 

”Alkutahdit toiminnalle viitoitti muutaman vuoden takainen onnistunut fuusio. Käytössä on toimintamalli, johon kaikki ovat sitoutuneet ja yhteishenki yhdistyksen sisällä erittäin hyvä”, kertoo Mhy Oulun Seudun toiminnanjohtaja Tapio Kylmänen.

”Meillä on onnistuttu saamaan oikeille paikoille oikeat työntekijät, jotka ovat työlleen omistautuneita ja ahkeria. Edellisen toiminnanjohtajan esimerkkiä näyttävä ja kannustava toiminta sekä aktiivinen hallitus ovat antaneet toimihenkilöille hyvät edellytykset toimia jäsenten parhaaksi.” 

Kylmänen kiittelee myös metsänomistajajäseniä, joiden luottamus on avainasemassa yhdistyksen toiminnassa. - Tavoitteenamme on kuitenkin parantaa ja kehittää toimintaa, että pystyisimme tuottamaan palveluitamme kaikille entistä paremmin ja kustannustehokkaammin, sanoo Kylmänen.

Vuoden Kymppi valittiin tänä vuonna seitsemättä kertaa. Vuoden Kymppi on tunnustus, jonka MTK myöntää vuosittain joko metsänhoitoyhdistykselle tai yhdistyksen toimihenkilölle. Vuoden Kymppi julkistettiin MTK:n metsävaltuuskunnan kokouksessa Espoossa 3.11. ja palkittiin taiteilija Timo Laitalan Nostalgia Aamu -öljyvärimaalauksella. 

Lisätietoja: 

Mhy Oulun Seutu, toiminnanjohtaja Tapio Kylmänen puh. 044 7342702

MTK, Valintaraadin koordinaattori, maankäytön asiantuntija Juho Ikonen puh. 050 5674103

Ajankohtaista

  1. Ensimmäinen "Viestintää tukeva työnantaja" -palkinto Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalalle

    Ensimmäinen "Viestintää tukeva työnantaja" -palkinto Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalalle

    Valtakunnallinen

    Metsämiesten Säätiö lanseerasi maaliskuussa uuden Viestintää tukeva työnantaja -palkinnon metsäalalle. Palkinnon avulla Säätiö haluaa nostaa esille metsäalan työnantajia ja heidän käytäntöjään, jotka rohkaisevat ja tukevat työntekijöitä henkilökohtaiseen viestintään eli metsäalan positiiviseen esiintuontiin esim. kouluissa, sosiaalisessa mediassa, lehdissä ja radiossa. Esityksiä palkinnon saajaksi Säätiö ottaa vastaan kotisivullaan olevalla lomakkeella anonyyminä tai ehdottajan nimen kanssa.

    Lue lisää
  2. Metsänomistajien tyytyväisyys puukauppaan nousussa – Puukauppa kilpailutetaan entistä useammin metsänhoitoyhdistyksen avulla

    Metsänomistajien tyytyväisyys puukauppaan nousussa – Puukauppa kilpailutetaan entistä useammin metsänhoitoyhdistyksen avulla

    Valtakunnallinen

    Metsänomistajien tyytyväisyys ja aktiivisuus puukauppaan on kasvussa, selviää kevään Metsätutka-kyselystä. Vaikka viime vuosina on tehty puukauppaa ahkerasti, on kolmanneksella metsänomistajista puunmyyntiaikomuksia myös kuluvalle ja ensi vuodelle. Puun hinnan nousun merkitys puukauppaan kannustavana tekijänä on myös noussut voimakkaasti.

  3. Metsä rokkaa Juvalla heinäkuussa!

    Metsä rokkaa Juvalla heinäkuussa!

    Valtakunnallinen

    Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo kutsuu kaikki metsän ja musiikin ystävät viettämään viidettä Metsä Rokkaa -tapahtumaa lauantaina 6.7.2024 Juva Campingille.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset