Arttu Juhola työyhteisön hyvä tyyppi

paijat-hame

Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeen asikkalalaiselle johtavalle metsäasiantuntijalle Arttu Juholalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeen toimistoassistentti Liisa Bergius, erityisasiantuntija Timo Hannonen, metsäasiantuntija Sini Kalliokoski, johtava metsäesimies Jukka Mäkinen, kiinteistönvälittäjä Piia Perälä ja johtaja Jari Yli-Talonen. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: ”Arttu on erittäin kannustava ja muita toimihenkilöitä tukeva ja kunnioittava esimies. On aina läsnä ja muiden tukena uuden toimintamallin käytäntöön viemisessä. Hän on ottanut merkittävän vastuun työnantajan määrittelemän uuden toimintamallin eteenpäin viemisestä. Arttu tunnistaa muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista ja suhtautuu positiivisesti uuteen. Hän opettelee jatkuvasti uutta ja samalla opastaa muita. Arttu on aina vastuullinen ja samalla valmis kehittymään ja kehittämään itseään sekä muita. Arttu on rehti ja luotettava metsämies.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein. Lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Ajankohtaista

  1. Puun hinnat Päijät-Hämeessä lokakuussa 2024

    Puun hinnat Päijät-Hämeessä lokakuussa 2024

    Päijät-Häme

    Puukauppa on siirtynyt yhä enemmän kohti talvileimikoita. Tarjouksia tulee normaalia enemmän kaikkiin leimikoihin ja kilpailu on kovaa.

    Lue lisää
  2. Mhy Päijät-Hämeen valtuustovaalien ehdokkaat

    Mhy Päijät-Hämeen valtuustovaalien ehdokkaat

    Päijät-Häme

    Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeen vaaleissa on 32 ehdokasta, joista uusia on kahdeksan.

  3. Padasjoen korjuuesimies vaihtui

    Padasjoen korjuuesimies vaihtui

    Päijät-Häme

    Wille Soininen aloitti Padasjoella korjuuesimiehenä lokakuun alussa.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset