Mhy Pohjois-Karjalalle myönnetty yhteiskunnallinen yritys - merkki

pohjois-karjala

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalalle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen työn myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

– Meille myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus voidaan nähdä merkittävänä tunnustuksena siitä työstä ja vastuun kannosta, jota teemme paikallisesti metsänomistajien, maaseudun työpaikkojen, alueemme metsäympäristön sekä koko paikallisen yhteiskunnan hyväksi, kertoo johtaja Harri Välimäki Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalasta.

– Yhteiskunnallinen yritystoiminta tarjoaa uudenlaisen näkökulman pohdittaessa suomalaisen hyvinvointivaltion tulevaisuutta. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin saaneet yritykset rakentavat yhteiskuntaa hyvien arvojen kautta, toteaa markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisesta työstä.

Ajankohtaista

  1. Puumarkkinakatsaus: Pohjois-Karjalassa käynnissä aktiivinen puukauppavuosi

    Puumarkkinakatsaus: Pohjois-Karjalassa käynnissä aktiivinen puukauppavuosi

    Pohjois-Karjala

    Puukauppa on käynyt valtakunnallisella tasolla vilkkaana. Varsinkin Pohjois-Karjalassa vertailu edellisiin vuosiin paljastaa metsänomistajien aktiivisuuden. Yksityismetsien puukauppatilastot ovat osoittaneet vuoden aikana puukaupan vilkkauden. Valtakunnallisella tasolla liikutaan vuoden 2021 puukauppamäärissä, mutta Pohjois-Karjalassa kuluneen vuoden kumulatiivinen puukauppamäärä on viikkoon 40 mennessä ollut 2020-luvun vilkkainta.

    Lue lisää
  2. Mhy Pohjois-Karjalan valtuustovaalien ehdokkaat vahvistettu

    Mhy Pohjois-Karjalan valtuustovaalien ehdokkaat vahvistettu

    Pohjois-Karjala

    Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalan vaaleissa on 54 ehdokasta, kun paikkoja valtuustoon on tarjolla 28. Nykyisestä valtuustosta on ehdolla 25, uusia ehdokkaita on 29.

  3. Metsäpäivä 14.9. klo 10-14 Hammaslahden Lemmenlavalla

    Metsäpäivä 14.9. klo 10-14 Hammaslahden Lemmenlavalla

    Pohjois-Karjala

    Tule keskustelemaan ja hakemaan tietoa ajankohtaisista metsäasioista. Toimijaesittelyjen lisäksi tapahtumassa on koneita ja työnäytöksiä. Paikalla myös iskelmätähti Marko Tuovinen. Tilaisuus on maksuton, tarjolla kahvia, pullaa ja makkaraa 400 ensimmäiselle.