Metsänhoitoyhdistys Metsä-Lapille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys –merkki

metsa-lappi

Metsänhoitoyhdistys Metsä-Lappi ry:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.  

Merkin ovat saaneet 52 eri puolella Suomea toimivaa metsänhoitoyhdistystä sekä kehitysyhtiö Metsänhoitoyhdistysten Palvelu MHYP Oy. Metsänhoitoyhdistykset toimivat ympäri Suomen ja ovat vahva paikallinen työllistäjä ja paikallisen elinvoiman ylläpitäjä. 

– Otamme tyytyväisenä ja kiitollisena vastaan Mhy Metsä-Lapille myönnetyn Yhteiskunnallinen Yritys –merkin. Merkki on kunnianosoitus myös metsänomistajille ja hyvälle metsänhoidolle yli sukupolvien, iloitsee johtaja Annakaisa Heikkonen Mhy Metsä-Lapista.  

 – Yhteiskunnallinen Yritys –merkin avulla voimme osoittaa, että teemme yhteiskunnan arvostamaa vastuullista työtä Lapin metsien kestävän käytön, metsäluonnon ja metsänomistajien puolesta. Vastuullisuuden lisäksi meille tärkeitä arvoja ovat paikallisuus ja asiantuntijuus, Heikkonen jatkaa. 

– Yhteiskunnallinen yritystoiminta tarjoaa uudenlaisen näkökulman pohdittaessa suomalaisen hyvinvointivaltion tulevaisuutta. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin saaneet yritykset rakentavat yhteiskuntaa hyvien arvojen kautta, toteaa markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisesta työstä. 

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen työn myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti.  

Lisätietoja 

Annakaisa Heikkonen, johtaja, Metsänhoitoyhdistys Metsä-Lappi ry, annakaisa.heikkonen@mhy.fi, 050 431 4498 

Niina Ollikka, markkinointipäällikkö, Yhteiskunnallinen Yritys -merkki, Suomalainen työ niina.ollikka@suomalainentyo.fi, 040 674 8773  

Yhteiskunnallinen Yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. www.yhteiskunnallinenyritys.fi 

Suomalaisen työn päätehtävä on pitää huolta siitä, että suomalainen työ ja siitä syntyvä hyvä huomataan. Liitto hallinnoi Avainlippu-, Design from Finland ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkkejä ja toimii kotimaisen työn asiantuntijuutta ja työpositiivisuutta edistävänä äänenä. www.suomalainentyo.fi   

Ajankohtaista

  1. Ajantasainen markkinatieto metsänomistajan valttina

    Ajantasainen markkinatieto metsänomistajan valttina

    Metsä-Lappi

    Pohjois-Suomen puumarkkinatilanne on jatkunut vahvana. Puun korkeasta kysynnästä myös Lapissa kertovat isot puukauppamäärät ja puun hintojen säilyminen korkealla tasolla.

    Lue lisää
  2. MHY Metsä-Lapissa muutoksia toimenkuvissa  

    MHY Metsä-Lapissa muutoksia toimenkuvissa

    Metsä-Lappi

    Metsänhoitoyhdistys Metsä-Lapissa päivitetään metsäasiantuntijoiden toimenkuvia. Muutokset koskevat aluevastuullisten metsäasiantuntijoiden tehtäviä Sodankylässä sekä yhdistyksen korjuupalvelua 14.10.2024 alkaen.

  3. Sodankyläläiselle metsäasiantuntija LKV Johanna Kaltiokummulle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

    Sodankyläläiselle metsäasiantuntija LKV Johanna Kaltiokummulle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

    Metsä-Lappi

    Metsänhoitoyhdistys Metsä-Lapin sodankyläläiselle metsäasiantuntija LKV Johanna Kaltiokummulle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset