Näköalapaikka suomalaiseen metsään! - Valtuustovaalien ehdokasasettelu käynnissä 2.10. asti. Asetu ehdolle

Kesälomakausi alkaa

roine

Metsäasiantuntijamme lomailevat pääosin heinäkuun aikana. Seuraavat tilakäynnit onnistuu siis elokuun aikana. Kaikkien toimihenkilöidemme kesälomat löydät täältä: https://www.mhy.fi/roine/yhteystiedot/henkilohaku

Meillä on koko kesän ainakin yksi toimihenkilö tavoitettavissa. Otathan siis kiireellisissä asioissa yhteyttä paikalla olevaan metsäasiantuntijaan tai metsätoimihenkilöharjoittelijaamme.

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää kaikille!

Ajankohtaista

  1. Puhutaan puukaupasta- ilta

    Puhutaan puukaupasta- ilta

    Roine

    Kuka päättää mitä metsänomistaja myy? Mitä sudenkuoppia sopimusehdoissa voi olla? Mitä on hyvä katkonta? Näihin ja moniin muihin puukauppakysymyksiin kuulet vastauksen Puhutaan puukaupasta-illassa.

    Lue lisää
  2. Puukauppatarjouksissa suuria eroja: Kilpailuta puukauppasi

    Puukauppatarjouksissa suuria eroja: Kilpailuta puukauppasi

    Roine

    Puulle on parhaillaan erittäin hyvä kysyntä alueellamme. Ostajien tarjouksissa on valtavia eroja ja parhaan tarjouksen valitseminen ei ole yksinkertaista. Puukauppa kannattaa todellakin kilpailuttaa ja pyytää tarjoukset kaikilta alueen ostajilta.

  3. Lauri Ala-Hynnilä aloitti Kuhmalahden uutena metsäasiantuntijana

    Lauri Ala-Hynnilä aloitti Kuhmalahden uutena metsäasiantuntijana

    Roine

    Metsänhoitoyhdistyksemme vahvistui huhtikuun lopussa, kun Lauri Ala-Hynnilä aloitti uutena metsäasiantuntijana Kuhmalahdella. Lauri on monelle metsänomistajalle tuttu viime kesältä, kun hän suoritti toimihenkilöharjoitteluaan meillä.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset