Näköalapaikka suomalaiseen metsään! - Valtuustovaalien ehdokasasettelu käynnissä 2.10. asti. Asetu ehdolle

Metsänhoitoyhdistys suorittaa myös Infrahakkuita – Mukana Karhunnevankankaan Tuulipuiston Avajaistilaisuudessa

pyha-kala

Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kala toteuttaa usein myös infrahakkuita, jotka ovat keskeinen osa suuria infrastruktuurihankkeita. Olemme toteuttaneet muun muassa erilaisia väylä- ja linjahakkuita, tuuli- ja aurinkopuistohakkuita jne. Yksi viimeisimmistä projekteistamme on Karhunnevankankaan tuulipuisto, jonka avajaisissa lauantaina 7.9. olemme mukana esittelemässä toimintaamme ja kerromme tuulipuistoalueen hakkuista. Pääset tutustumaan uuteen puunajorekkaan sekä moderniin harvesteriin (motoon), joka on suunniteltu erityisesti tehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä silmällä pitäen.

Lue lisää Karhunnevankankaan tuulipuiston avaustilaisuudesta klikkaamalla alla olevaa linkkiä ja ilmoittaudu mukaan.

Ajankohtaista

  1. Syyskuun puukauppakatsaus ja ennuste

    Syyskuun puukauppakatsaus ja ennuste

    Pyhä-Kala

    Alueemme puukauppa jatkunut vilkkaana koko alkusyksyn - raakkucase kohautti. Mhy;n valtakirjakauppa suosittua, varmistat puukaupan etenemisen vastuullisesti.

    Lue lisää
  2. Päivämatka FinnMetkoon

    Päivämatka FinnMetkoon

    Pyhä-Kala

    Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kala järjestää torstaina 29.8. päiväretken FinnMetko-metsäkonemessuille Jämsänkoskelle. Nähtävänä mm. metsätyökoneet, työnäyksiä, lisälaitteet, varusteet, komponentit ym. ym.

  3. Uudet metsäasiantuntijat tutuiksi

    Uudet metsäasiantuntijat tutuiksi

    Pyhä-Kala

    Metsäasiantuntijat Mika Ala-Norppa ja Jukka Åvist ovat tulleet kesän aikana jo monelle alueensa metsänomistajalle tutuiksi.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset