Näköalapaikka suomalaiseen metsään! - Valtuustovaalien ehdokasasettelu käynnissä 2.10. asti. Asetu ehdolle

Lauri Pöyry metsäsuunnittelun erityisasiantuntijaksi Nurmekseen

pohjois-karjala

Nurmeksen ja Lieksan alueen metsäsuunnittelun erityisasiantuntijaksi on nimitetty metsätalousinsinööri AMK Lauri Pöyry. Pöyry seuraa talon sisällä LKV erityisasiantuntijaksi siirtynyttä Jussi Kettusta.

"Olen aiemmin toiminut puunkorjuun ja kaukokuljetuksen parissa, joten metsä on tullut tutuksi tien molemmin puolin. Nykyisessä toimessani vietän paljon aikaa kulkien maastossa ja tehden havaintoja millaisia toimenpiteitä metsänomistajan toiveiden mukaisesti voisi tehdä. Minuun voi olla rohkeasti yhteydessä, erityisesti jos jokin metsään liittyvä asia askarruttaa, sillä autan mielelläni" kertoo Lauri Pöyry.

Ajankohtaista

  1. Uusi asiakaslehtemme on ilmestynyt

    Uusi asiakaslehtemme on ilmestynyt

    Pohjois-Karjala

    Metsänomistajat Pohjois-Karjalan asiakaslehti 2/2024 jaetaan viikolla 36 postilaatikoihin. Aiheina tässä numerossa mm. soiden ennallistamisesta, valtuustovaaleista sekä siltaremontista Ilomantsissa.

    Lue lisää
  2. Samuli Saukkonen tuuraa Kimmo Leppäsen vuorotteluvapaan ajan

    Samuli Saukkonen tuuraa Kimmo Leppäsen vuorotteluvapaan ajan

    Pohjois-Karjala

    Metsätalousinsinööri Samuli Saukkonen tuuraa Polvijärven toimiston metsäasiantuntija Kimmo Leppäsen vuorotteluvapaata tammikuun 2025 loppuun saakka.

  3. Parikkalan Koirasuon valuma-alueen kunnostuksen Metsäsäätiön apuraha

    Parikkalan Koirasuon valuma-alueen kunnostuksen Metsäsäätiön apuraha

    Pohjois-Karjala

    Suomen Metsäsäätiö on myöntänyt Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalalle 10 000 euron apurahan Koirasuon valuma-alueen kunnostukseen Parikkalassa. Hankkeessa ovat mukana myös Parikkalan seurakunta sekä MTK.