Sodankyläläiselle metsäasiantuntija LKV Johanna Kaltiokummulle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

metsa-lappi

Metsänhoitoyhdistys Metsä-Lapin sodankyläläiselle metsäasiantuntija LKV Johanna Kaltiokummulle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Pohjois-Suomen Metsämarkkinat Oy:stä LKV kaupanvahvistaja Seppo Kyllönen, Metsänhoitoyhdistys Metsä-Lapista johtaja Annakaisa Heikkonen, henkilöstö- ja viestintäasiantuntija Mari O'Connell, metsäasiantuntijat Jussi Olli, Juha Ukkola ja Jouni Virkkula.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

”Johannan positiivinen, jämäkkä ja uudelle avoin asenne on rikkaus työyhteisölle. Hän on ottanut rohkeasti ja esimerkillisesti vastuuta yhteisistä tehtävistä ja kehittämisestä. Tämä on auttanut rakentamaan uusia yhteisiä toimintatapoja ja tuomaan selkeyttä ja sujuvuutta monen työkaverinkin arkeen. Fuusion aikana Johannan kehittävä ja tulevaisuuteen katsova luottavainen asenne on ollut erityisen tärkeää.

Vastuullisen asiantutijatehtävän rinnalla Johannalla on aina aikaa työkavereiden opastamiseen ja ongelmien ratkaisemiseen yhdessä. Hän kantaa vastuun tehtävistä säntillisesti, ja saa tästä positiivista palautetta myös asiakkailta. Sekä työkaverit, asiakkaat että yhteistyökumppanit voivat luottaa Johannaan. Hän osoittaa vastuuntuntoaan myös luottamustehtävissä toimiessaan omassa mhy:ssään yhdysmiehenä ja Lapin alueen toimihenkilöiden työsuojeluvaltuutettuna.

Omasta ja työkaverin hyvinvoinnista huolehtiminen on Johannalle tärkeää. Johanna näyttää omalla esimerkillään, että työ ei ole koko elämä. Tällainen ajattelu on tervetullutta tämän päivän työelämään ja osaksi metsänais- ja metsämieshenkeä.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
• itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
• vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
• oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
• sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä

Lisätietoja:

Annakaisa Heikkonen, johtaja, Metsänhoitoyhdistys Metsä-Lappi, puh. 050 431 4498
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Ajankohtaista

  1. Metsänhoitoyhdistys Metsä-Lapille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys –merkki 

    Metsänhoitoyhdistys Metsä-Lapille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys –merkki

    Metsä-Lappi

    Metsänhoitoyhdistys Metsä-Lappi ry:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.  Merkki on kunnianosoitus myös metsänomistajille ja hyvälle metsänhoidolle.

    Lue lisää
  2. Ajantasainen markkinatieto metsänomistajan valttina

    Ajantasainen markkinatieto metsänomistajan valttina

    Metsä-Lappi

    Pohjois-Suomen puumarkkinatilanne on jatkunut vahvana. Puun korkeasta kysynnästä myös Lapissa kertovat isot puukauppamäärät ja puun hintojen säilyminen korkealla tasolla.

  3. MHY Metsä-Lapissa muutoksia toimenkuvissa  

    MHY Metsä-Lapissa muutoksia toimenkuvissa

    Metsä-Lappi

    Metsänhoitoyhdistys Metsä-Lapissa päivitetään metsäasiantuntijoiden toimenkuvia. Muutokset koskevat aluevastuullisten metsäasiantuntijoiden tehtäviä Sodankylässä sekä yhdistyksen korjuupalvelua 14.10.2024 alkaen.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset