Näköalapaikka suomalaiseen metsään! - Valtuustovaalien ehdokasasettelu käynnissä 2.10. asti. Asetu ehdolle

Mhy Metsä-Lappi palvelee myös kesäkaudella

metsa-lappi

Kesä on vilkasta aikaa monille metsänomistajille ja myös metsänhoitoyhdistyksissä. Istutukset, kylvöt, taimikonhoidot ja ennakkoraivaukset hoidetaan Lapin lyhyen kesän ja vähälumisen kauden aikana. Moni metsänomistaja herää miettimään tulevia hoitotoimenpiteitä, hakkuumahdollisuuksia tai metsätilan omistusjärjestelyitä. Paikallisten metsänomistajien lisäksi myös moni etämetsänomistaja piipahtaa pohjoisessa.  

Varaa aika omalle metsäasiantuntijalle ennakkoon  

Metsänomistajia palvelee Mhy Metsä-Lapissa seitsemällä toimistolla kaikkiaan 27 toimihenkilöä, joista 17 on aluevastuullista metsäasiantuntijaa. He ovat kuin ”omalääkäreitä”, jonka puoleen metsänomistaja voi kääntyä kaikissa metsäasioissa. 

"Jotta palvelumme olisi toimistoilla sujuvaa vilkkaan sesongin aikana, suosittelen vahvasti ajan varaamista ennakkoon omalle metsäasiantuntijalle. Heidän yhteystietonsa voi tarkistaa nettisivuiltamme henkilöhausta tai vaikka kevään jäsenlehdestä", vinkkaa johtaja Annakaisa Heikkonen

Metsäasiantuntijoiden tehtävänä on neuvoa ja palvella oman alueensa metsänomistajia esimerkiksi metsänhoitoon, puukauppaan, metsäsuunnitteluun ja arvioihin liittyvissä asioissa sekä suunnitella työmaita. Metsäasiantuntijoiden työssä liikutaan paljon maastossa, hoidetaan asiakastapaamisia ja välillä ollaan myös puhelimen kuuluvuuden ulkopuolella. Metsäasiantuntijat myös ohjaavat yhteydenottoja yhdistyksen sisällä erityisasiantuntijoille esimerkiksi luonnonhoito-, tie- ja sukupolvenvaihdosasioissa.  

 Monta asiointikanavaa käytössä 

Toimistomme palvelevat kesä-elokuussa maanantaista torstaihin. Perjantaisin palvelemme vain ajanvarauksella. Tällä halutaan varmistaa asiakkaiden sujuva palvelu ja metsäasiantuntijoille keskeytyksistä vapaata aikaa toimeksiantojen hoitamiseen ja rauhallisiin asiakastapaamisiin toimistoilla. 

Metsäasiantuntijalle tai jäsen- ja asiakaspalveluumme lähetetty tekstiviesti, sähköposti tai viesti OmaMetsä-palvelussa on hyvä tapa varmistaa, että metsänomistajan yhteydenottopyyntö tulee varmasti perille. 

“Metsänomistajat voivat aina kääntyä myös meidän jäsen- ja asiakaspalvelumme puoleen. Minä ohjaan yhteydenotot talon sisällä oikealle henkilölle vastattavaksi”, kertoo jäsen- ja viestintäasiantuntija Mari O'Connell. 

Mhy Metsä-Lapin jäsen- ja asiakaspalvelun yhteystiedot

puhelin                                        0400 548 290 arkisin klo 9-15

Sähköposti                                metsalappi@mhy.fi

Kaikki yhteystietomme          www.mhy.fi/metsa-lappi/henkilöhaku

Ajankohtaista

  1. Metsätaitokilpailut kisattiin mukavassa syyssäässä

    Metsätaitokilpailut kisattiin mukavassa syyssäässä

    Metsä-Lappi

    Lue lisää
  2. Metsätaitojen mestaruudesta kisataan Rovaniemellä 31.8. - uudet harrastajat tervetulleita tutustumaan lajiin

    Metsätaitojen mestaruudesta kisataan Rovaniemellä 31.8. - uudet harrastajat tervetulleita tutustumaan lajiin

    Metsä-Lappi

    Metsänomistajat, metsäalan ammattilaiset ja eläkeläiset sekä alan opiskelijat ottavat toisistaan mittaa Viirin kylän maastoissa Rovaniemellä elokuun lopussa järjestettävissä metsätaitokilpailuissa. Järjestäjinä ovat Metsänhoitoyhdistys Metsä-Lappi ja Eläkeliitto.

  3. Tulevaisuuden metsätieammattilainen harjoittelussa

    Tulevaisuuden metsätieammattilainen harjoittelussa

    Metsä-Lappi

2024 © Metsänhoitoyhdistykset