Metsänhoitoyhdistys Lounametsälle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki

lounametsa

Metsänhoitoyhdistys Lounametsä ry:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Merkin ovat saaneet 52 metsänhoitoyhdistystä sekä kehitysyhtiö Metsänhoitoyhdistysten Palvelu MHYP Oy. Metsänhoitoyhdistykset tekevät työtä kestävän metsätalouden eteen vastuullisesti ja metsänomistajan arvoja kunnioittaen. Yhdistykset turvaavat yksityismetsänomistajuuden kannattavuuden ja jatkuvuuden nyt ja tulevaisuudessa. Metsänhoitoyhdistykset vahvistavat osaltaan luonnon monimuotoisuutta ja kehittävät työssään sähköisiä ja innovatiivisia ratkaisuja sen parantamiseen myös tulevaisuuden metsänhoidossa. Metsänhoitoyhdistykset toimivat ympäri Suomen ja ovat vahva paikallinen työllistäjä ja paikallisen elinvoiman ylläpitäjä.

Olemme iloisia, että työtämme arvostetaan. On hienoa, että Mhy-ketjun yhdistyksille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki, jolla voimme osoittaa tekevämme pitkäjänteistä, vastuullista ja yhteiskunnallisesti tärkeää työtä metsien ja metsäalan eteen, kuvailee johtaja Hannu Justen Mhy Lounametsästä.

Yhteiskunnallinen yritystoiminta tarjoaa uudenlaisen näkökulman pohdittaessa suomalaisen hyvinvointivaltion tulevaisuutta. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin saaneet yritykset rakentavat yhteiskuntaa hyvien arvojen kautta, toteaa markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen työn liitosta.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen työn liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

Lisätietoja

Hannu Justen, johtaja Mhy Lounametsä

hannu.justen@mhy.fi, 044 533 8242

Niina Ollikka, markkinointipäällikkö, Yhteiskunnallinen Yritys -merkki, Suomalaisen työn liitto, niina.ollikka@suomalainentyo.fi, 040 674 8773

Yhteiskunnallinen Yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. www.yhteiskunnallinenyritys.fi

Suomalaisen työn liiton päätehtävä on pitää huolta siitä, että suomalainen työ ja siitä syntyvä hyvä huomataan. Liitto hallinnoi Avainlippu-, Design from Finland ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkkejä ja toimii kotimaisen työn asiantuntijuutta ja työpositiivisuutta edistävänä äänenä.www.suomalainentyo.fi

Ajankohtaista

  1. Lisää kasvua lannoituksella - tilaa lentolannoitus Metsänhoitoyhdistyksestä

    Lisää kasvua lannoituksella - tilaa lentolannoitus Metsänhoitoyhdistyksestä

    Lounametsä

    Metsälannoitus on sijoitus omaan metsään, joka maksaa itsensä takaisin korkojen kera. Tilaa lannoitus heti, sillä lannoitteita on saatavilla rajoitetusti!

    Lue lisää
  2. Mhy Lounametsän valtuustovaalien ehdokkaat vahvistettu

    Mhy Lounametsän valtuustovaalien ehdokkaat vahvistettu

    Lounametsä

    Mhy:n valtuustovaalien ehdokasasettelun loppukiri keräsi 49 ehdokasta, joista yli puolet on uusia. Vaalit käydään 6.-27.11. Ks. ehdokaslista ohesta.

  3. Tervetuloa Metsäpäivään la 14.9.

    Tervetuloa Metsäpäivään la 14.9.

    Lounametsä

    Tule viettämään koko perheen Metsäpäivää Eurajoen raviradalle. Monenlaista metsäasiaa aikuisille ja kivaa tekemistä myös lapsille!

2024 © Metsänhoitoyhdistykset