Näköalapaikka suomalaiseen metsään! - Valtuustovaalien ehdokasasettelu käynnissä 2.10. asti. Asetu ehdolle

Avoimia työpaikkoja

lounametsa

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen kahta osaavaa metsäasiantuntijaa. Meillä pääset hyödyntämään monipuolisesti metsäalan osaamistasi!

Perehdytämme sinut työhösi, saat kunnon työvälineet käyttöösi ja joustavan mahdollisuuden etätyöhön. Tarjoamme laajan terveys- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä Edenred-virike-edut käyttöösi sekä tuemme sinua matkallasi huippuammattilaiseksi. Tervetuloa töihin!

Metsäasiantuntija, Kustavi-Taivassalo-alueelle

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Toimistopaikkasi tulee olemaan Mynämäellä, mutta kaupanpäälle tarjoamme mahtavat saaristomaisemat. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus YT-Meto TES/palkkatoive. Lisätiedot: Hannu Justen, johtaja puh. 044 533 8242 tai Ilkka Vuoristo, asiakkuuspäällikkö puh. 044 533 8246.

Erityisasiantuntija tiehankkeisiin

Erityisasiantuntijana hoidat toimialueemme tienkunnostus- ja rakennushankkeita, lannoitushankkeita sekä tuet metsäasiantuntijoitamme vesiensuojeluun liittyvissä kysymyksissä. Tehtävää voidaan myös muotoilla osaamisesi mukaan.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Toimistopaikka on sovittavissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus YT-Meto TES/palkkatoive. Lisätiedot: Hannu Justen, johtaja puh. 044 533 8242 tai Ilkka Vuoristo, asiakkuuspäällikkö puh. 044 533 8246.

Ajankohtaista

  1. Tervetuloa Metsäpäivään la 14.9.

    Tervetuloa Metsäpäivään la 14.9.

    Lounametsä

    Tule viettämään koko perheen Metsäpäivää Eurajoen raviradalle. Monenlaista metsäasiaa aikuisille ja kivaa tekemistä myös lapsille!

    Lue lisää
  2. Louna Yhteismetsä aloitti toimintansa

    Louna Yhteismetsä aloitti toimintansa

    Lounametsä

    Yhä kasvava kiinnostus yhteismetsiin innosti perustamaan uuden metsänhoitoyhdistysvetoisen yhteismetsän. Louna Yhteismetsä on kaikille läntisen Suomen alueella metsää omistaville avoin yhteismetsä, johon liittyminen on maksutonta. Yhteismetsä on kannattava vaihtoehto, jos ei itse halua tai ehdi tehdä metsätöitä ja puuhailla puukauppakiemuroiden kanssa. Metsätilan sukupolvenvaihdos ja perinnönjako on myös helppo toteuttaa lahjoittamalla yhteismetsän osuuksia

  3. Nyt kipin kapin taimikonhoitoon

    Nyt kipin kapin taimikonhoitoon

    Lounametsä

    Jos mielessä on taimikonhoito, niin sovi asiasta 30.8. mennessä, ja ehdit mukaan hienon raivurin arvontaan! Hoidettu metsä kasvaa ja kestää metsätuhoja paremmin.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset