Metsänhoitoyhdistys Lapille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki

lappi

Metsänhoitoyhdistys Lapille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Merkin ovat saaneet 52 metsänhoitoyhdistystä sekä kehitysyhtiö Metsänhoitoyhdistysten Palvelu MHYP Oy. Metsänhoitoyhdistykset tekevät työtä kestävän metsätalouden eteen vastuullisesti ja metsänomistajan arvoja kunnioittaen. Metsänhoitoyhdistykset varmistavat yksityismetsänomistajuuden kannattavuuden ja jatkuvuuden sekä tukevat luonnon monimuotoisuutta. Toimintansa kautta yhdistykset ovat tärkeitä paikallisia työllistäjiä ja elinvoiman ylläpitäjiä eri puolilla Suomea.

 – Olemme iloisia, että työtämme metsänomistajien hyväksi arvostetaan. On hienoa, että Metsänhoitoyhdistyksille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki, jolla voimme osoittaa tekevämme vastuullista ja yhteiskunnallisesti tärkeää työtä metsien ja metsänomistajien eteen, kuvailee johtaja Veijo Ekonoja Mhy Lapista.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi perustaa mihin tahansa toimialaan, riippumatta yritysmuodosta. Suomalaisen työn liitto myöntää Yhteiskunnallinen Yritys -merkin, joka auttaa tunnistamaan tällaiset yritykset luotettavasti. Merkin saavat yritykset, jotka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja jotka käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisten tai ympäristöongelmien ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

– Yhteiskunnallinen yritystoiminta tarjoaa uudenlaisen näkökulman pohdittaessa suomalaisen hyvinvointivaltion tulevaisuutta. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin saaneet yritykset rakentavat yhteiskuntaa hyvien arvojen kautta, toteaa markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen työn liitosta.

Lisätietoja

Veijo Ekonoja, johtaja, Metsänhoitoyhdistys Lappi

Niina Ollikka, markkinointipäällikkö, Yhteiskunnallinen Yritys -merkki, Suomalaisen työn liitto, niina.ollikka@suomalainentyo.fi, 040 674 8773

Yhteiskunnallinen Yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. www.yhteiskunnallinenyritys.fi

Suomalaisen työn liiton päätehtävä on pitää huolta siitä, että suomalainen työ ja siitä syntyvä hyvä huomataan. Liitto hallinnoi Avainlippu-, Design from Finland ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkkejä ja toimii kotimaisen työn asiantuntijuutta ja työpositiivisuutta edistävänä äänenä.www.suomalainentyo.fi

Ajankohtaista

  1. Päivi Korhonen metsäneuvojaksi Muonioon

    Päivi Korhonen metsäneuvojaksi Muonioon

    Lappi

    Lue lisää
  2. Mhy Lapin johtaja vaihtuu

    Lappi

  3. Ajantasainen markkinatieto metsänomistajan valttina

    Lappi

2024 © Metsänhoitoyhdistykset