Saimme Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden

koillismaa

Koillismaalla toimivalle Metsänhoitoyhdistys Koillismaa ry:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Olemme tunnustuksesta kiitollisia ja ylpeitä, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, toteaa Antti Härkönen Mhy Koillismaa ry:ltä.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen työn myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

Metsänhoitoyhdistys tekee suomalaista työtä. Yhteiskunnalliset yritykset toimivat vastuullisesti ja kantavat yhteiskunnallista vastuuta. Harjoitamme pitkän tähtäimen yhdistys- ja liiketoimintaa.

Olemme voittoa tavoittelematon organisaatio ja käytämme mahdollisen liiketaloudellisen voiton täysimääräisesti toimintamme kehittämiseen. Pyrimme toiminnassamme edistämään yksityismetsätalouden harjoittamisen edellytyksiä luonto-, ympäristö-, ja virkistysarvot huomioiden.

Yhteiskunnallinen yritystoiminta tarjoaa uudenlaisen näkökulman pohdittaessa suomalaisen hyvinvointivaltion tulevaisuutta. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin saaneet yritykset rakentavat yhteiskuntaa hyvien arvojen kautta, toteaa markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisesta työstä.

Ajankohtaista

  1. Männynkäpyjen keräys aloitettu

    Männynkäpyjen keräys aloitettu

    Koillismaa

    Lue lisää
  2. Koillismaa

  3. Toimihenkilöiden vuosilomat 2024

    Koillismaa

2024 © Metsänhoitoyhdistykset