Lauri Ala-Hynnilä aloitti Kuhmalahden uutena metsäasiantuntijana

roine

Metsänhoitoyhdistyksemme vahvistui huhtikuun lopussa, kun Lauri Ala-Hynnilä aloitti uutena metsäasiantuntijana Kuhmalahdella. Lauri on monelle metsänomistajalle tuttu viime kesältä, kun hän suoritti toimihenkilöharjoitteluaan meillä.

- Odotan erityisesti alueeni metsänomistajien tapaamista. Metsäasiantuntijana haluan tarjota teille mahdollisimman hyvää palvelua. Hyviin tuloksiin metsänhoidossa päästään yhteistyöllä ja huolellisella suunnittelulla, Ala-Hynnilä kertoo.

Kuhmalahden pitkäaikainen metsäasiantuntijamme Oiva Vierikka jatkaa asiakkaidemme palvelemista metsätilakaupan, tila-arvioiden, spv:n ja omaisuuden hallintapalveluiden parissa.

- Lumen sulettua on loistava aika lähteä katsomaan metsän nykyinen tila. Nyt on aika kartoittaa ja hoitaa kuntoon kaikki metsään liittyvät toimenpiteet, vinkkaa Lauri.


Lauri Ala-Hynnilä

Ajankohtaista

  1. Kangasalan toimistomme muutti Lentolaan

    Kangasalan toimistomme muutti Lentolaan

    Roine

    Kangasalan toimistomme muutti marraskuun alussa Lentolantielle.

    Lue lisää
  2. Viivi Järvinen palvelee metsänomistajia Kangasalla

    Viivi Järvinen palvelee metsänomistajia Kangasalla

    Roine

  3. Liisa Hurskainen aloitti Pälkäneen metsäasiantuntijana

    Liisa Hurskainen aloitti Pälkäneen metsäasiantuntijana

    Roine

    Lentopalloilijana tunnettu Liisa Hurskainen on Pälkäneen uusi metsäasiantuntijamme. Positiivisen ja reippaan Liisan toimialueena on Pälkäneen länsipuoli. Liisa on vuonna 2019 valmistunut metsätalousinsinööri (Amk) ja hän on työskennellyt aiemmin muun muassa Lukella tutkimusinsinöörinä.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset