Kesätöihin Metsänhoitoyhdistys Rokua-Paljakkaan

Haemme kahta (2) reipasta kesätyöntekijää 4-6 kk kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen, alkaen toukokuusta 2023. Harjoittelun kesto sovitaan harjoittelijakohtaisesti. Haemme ensisijaisesti metsäalaa 3-4 v. opiskelleita henkilöitä tai jo valmistunutta metsätalousinsinööriä.

Metsänhoitoyhdistyksessä pääset näkemään monipuolisen työnkuvamme metsänomistajan rinnalla. Työsi sisältää pääosin metsäsuunnittelua ja tila-arvioiden tekemistä, ja myös muita metsäneuvojia avustavia työtehtäviä. Sijoituspaikkasi on Puolanka tai Vaala. Avustamme tarvittaessa asunnon etsimisessä.

Odotamme sinulta reipasta ja oppimishaluista otetta työhön, kykyä itsenäiseen maastotyöskentelyyn sekä riittäviä metsäsuunnittelun valmiuksia. Tehtävät edellyttävät oman auton käyttöä. Palkkaus TES:in mukaisesti, matkakustannukset korvataan verottajan ohjeistuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv 22.1.2023 mennessä Niina Mattilalle sähköpostitse niina.mattila@mhy.fi. Annan lisätietoja tarvittaessa sähköpostitse tai voit soittaa numerooni 040 660 1221.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset