Taimikonhoitokurssi metsänomistajille

roine

Milloin ja miten taimikkoa kannattaa hoitaa? Miten taimikonhoito parantaa kannattavuutta? Näihin ja moniin muihin taimikonhoidon kysymyksiin kuulet vastauksen Taimikonhoito- kurssilla!

Kurssin aikana opit huoltamaan ja käyttämään raivaussahaa, tutustumaan taimikonhoidon tärkeyteen ja tavoitteisiin. Tapahtuma avoin ja maksuton kaikille varhaisesta metsänhoidosta kiinnostuneille Metsänhoitoyhdistys Roineen jäsenille.

Ajankohta ja paikka: 1.11.2024 Pälkäneellä ja 2.11.2024 Kangasalla

Ilmoittautuminen 18.10.2024 mennessäILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kohde ilmoitetaan osallistuneille tarkemmin myöhemmin.

Paikka: Pälkäne ja Kangasala

Kurssin ohjaajina:

  • Kolmannen vuoden Tampereen Ammattikorkeakoulu Metsätalousinsinööri opiskelijat: Lauri Nummelin, Tuukka Pekkanen, Jesse Jaakkola, Ronja Åkerblom sekä Mikko Nieminen.
    Pälkäneen kurssilla mukana myös Mhy:n metsuri Markku Syrjä.

Ohjelma:

Pälkäne: 14:00–17:00 Taimikon hoidon tärkeys, raivaussahan huolto ja sahaustekniikat, puulajivalinta ja sertifiointi taimikonhoitokohteilla.

Kangasala: 10:00-13:00 Taimikon hoidon tärkeys, raivaussahan huolto ja sahaustekniikat, puulajivalinta ja sertifiointi taimikonhoitokohteilla.

Mitä otan mukaan?

  • Raivaussaha
  • Suojavarusteet
  • Reipas asenne

Jos kiinnostuit, mutta et omista sahaa ja varusteita, ei haittaa! Ota yhteyttä niin järjestetään varusteet sinulle: tuukka.pekkanen@tuni.fi. Kannattaa olla nopea ja varata paikkasi heti, tilaisuuteen on rajallinen ilmoittautumismäärä, ja osallistujille lainavarusteilla vielä rajatumpi!

Ajankohtaista

  1. Metsänhoitoyhdistys Roineelle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki

    Metsänhoitoyhdistys Roineelle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki

    Roine

    Metsänhoitoyhdistys Roine ry:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

    Lue lisää
  2. Mhy Roineen valtuustovaalien ehdokkaat vahvistettu kaudelle 2025-2028

    Mhy Roineen valtuustovaalien ehdokkaat vahvistettu kaudelle 2025-2028

    Roine

    Metsänhoitoyhdistys Roineen vaaleissa on 23 ehdokasta, kun paikkoja valtuustoon on tarjolla 15. Nykyisestä valtuustosta ja hallituksesta on ehdolla 15, uusia ehdokkaita on 8.

  3. Puhutaan puukaupasta- ilta

    Puhutaan puukaupasta- ilta

    Roine

    Kuka päättää mitä metsänomistaja myy? Mitä sudenkuoppia sopimusehdoissa voi olla? Mitä on hyvä katkonta? Näihin ja moniin muihin puukauppakysymyksiin kuulet vastauksen Puhutaan puukaupasta-illassa.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset