Metsäasiantuntija Tuomas Sirviölle "Työyhteisön hyvä tyyppi"-stipendi

pohjois-karjala

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalan kiteeläiselle metsäasiantuntija Tuomas Sirviölle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Mhy Pohjois-Karjalasta metsäasiantuntijat Mikko Eronen, Timo Heiskanen, Jouni Mutanen ja Perttu Pesonen, erityisasiantuntijat Risto Kannassalmi ja Kimmo Vartiainen, metsäesimies Olli Soininen sekä johtaja Harri Välimäki. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: "Tuomas on tiimimme innostava ja auttava työkaveri, joka auttaa aina kun sille tulee tarvetta. Hän on palavereissamme läsnä ja ottaa aktiivisesti kantaa keskustelun aiheisiin. Työkaverina Tuomas on kaiken lisäksi aina rehellinen, avulias ja kiltti. Häneltä saa asiantuntevia ja hyviä neuvoja. Tuomas tekee sen minkä lupaa ja on huippu kaveri.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Perttu Pesonen, metsäasiantuntija, Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala, puh. 040 512 9618 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Ajankohtaista

  1. Uusi metsäasiantuntija Argillander aloitti Lieksan toimistolla

    Uusi metsäasiantuntija Argillander aloitti Lieksan toimistolla

    Pohjois-Karjala

    Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi uuden Lieksan toimiston metsäasiantuntijan metsätalousinsinööri (AMK) Aleksi Argillanderin. "Mukava päästä soveltamaan koulussa oppimaani metsäosaamista käytännössä. Lieksa on tullut tutuksi menneen vuoden aikana, ja olen viihtynyt siellä hyvin. Erityisesti pidän kaupungin yhteisöllisyydestä ja luonnossa liikkumisen mahdollisuuksista.

    Lue lisää
  2. Mhy Pohjois-Karjalan vuosi 2023 pakettiin

    Mhy Pohjois-Karjalan vuosi 2023 pakettiin

    Pohjois-Karjala

    Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalan valtuusto piti viimeisen virallisen kokouksensa nykyisellä kokoonpanolla Joensuussa 9.4. Kevätkokouksessa läsnä olivat läsnä kaikki 39 valtuutettua yhtä lukuun ottamatta. Loppusyksystä pidetään valtuustovaalit ja metsänhoitoyhdistykselle valitaan tuolloin uusien sääntöjen mukainen aiempaa pienempi 28 jäseninen valtuusto.

  3. Blogi: Uskallammeko nähdä metsän ja luonnon palveluna?

    Blogi: Uskallammeko nähdä metsän ja luonnon palveluna?

    Pohjois-Karjala

    Luonnon monimuotoisuuden edistämisen keinoja pohditaan tällä hetkellä laajasti. Metso -ohjelma, joka perustuu vapaaehtoisiin sopimuksiin, on ollut menestyksekäs. Taustalla on yhteiskunnan rahoitus. Markkinoihin perustuvia malleja ei kuitenkaan aiemmin ole ollut tarjolla. Luontoarvot.fi -palvelu on tuonut kaikille mahdollisuuden osallistua luontoarvojen säilyttämiseen ja luonnon monimuotoisuuden edistämiseen.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset