Mhy Päijät-Häme tukee paikallista keihäslupausta

paijat-hame

Keihäänheittäjä Eemil Porvari

Hartolalaislähtöinen, Lahdessa asuva 21-vuotias Eemil Porvari on lupaava keihäänheittäjä, jota Mhy Päijät-Häme tukee seuraavat kolme vuotta.

Yleisurheilua Porvari on harrastanut monipuolisesti ja aiemmin kymmenottelu on ollut Porvarin päälaji, mutta muutama vuosi sitten keihäästä tuli ykköslaji. Otteleminen voi olla edelleenkin mahdollista.

Tänä vuonna Porvari on ehtinyt jo niittää mainetta toukokuisissa Lahden GP-kisoissa parantamalla siellä keihäsennätystään kolme kertaa. Nyt ennätys on 80,87 metriä. Sillä ahdistellaan pian kansallista kärkeä.

Porvarin perheessä on metsää, joten metsien hoito on Eemilillekin tuttua ja vapaa-aika kuluu metsätöissä isän apuna.

Porvarista saadaan varmasti kuulla vielä paljon, niin monesti on erilaisia ikäkausiennätyksiä tullut jo aiempina vuosina. Tsemppiä Eemilille tuleviin koitoksiiin, seuraava suomalainen tähti keihästaivaalle on tulossa Ruuskasen, Pitkämäen ja Helanderin jalanjälkiin!

Mhy Päijät-Häme sponsoroi lahjakkaita päijäthämäläisiä nuoria ja näin kannustaa heitä osaltaan eteenpäin unelmien tavoittelussa. Alakuvassa Eemil Porvari ja Mhy Päijät-Hämeen johtaja Jari Yli-Talonen kättelevät sopimuksen merkiksi.

Ajankohtaista

  1. Puun hinnat Päijät-Hämeessä lokakuussa 2024

    Puun hinnat Päijät-Hämeessä lokakuussa 2024

    Päijät-Häme

    Puukauppa on siirtynyt yhä enemmän kohti talvileimikoita. Tarjouksia tulee normaalia enemmän kaikkiin leimikoihin ja kilpailu on kovaa.

    Lue lisää
  2. Mhy Päijät-Hämeen valtuustovaalien ehdokkaat

    Mhy Päijät-Hämeen valtuustovaalien ehdokkaat

    Päijät-Häme

    Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeen vaaleissa on 32 ehdokasta, joista uusia on kahdeksan.

  3. Padasjoen korjuuesimies vaihtui

    Padasjoen korjuuesimies vaihtui

    Päijät-Häme

    Wille Soininen aloitti Padasjoella korjuuesimiehenä lokakuun alussa.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset