Hiilipalvelut

Metsänomistajana voit osallistua ilmastonmuutoksen torjuntaan entistä helpommin vahvistamalla hiilinieluja lannoituksen avulla. Hiilipalvelun tavoitteena on lisätä metsän kasvua ja hiilen sitoutumista kasvavaan metsään. Palvelu koostuu HiiliPlus+-sopimuksesta ja Hiiliplus-lannoituksesta. Metsän lannoituksella aikaan saadaan metsän lisäkasvu, jota ei tapahtuisi ilman sopimusta. Metsänomistajalle maksetaan korvaus hiilinielujen kasvattamisesta.

Kohde
Kasvatusmetsä
Pyydä tarjous
Metsänhoitoyhdistyksen Hiilipalvelut tarjoaa metsänomistajalle mahdollisuuden tienata metsänsä lisääntyneellä hiilensidonnalla.

Tilaa palvelu

Lähetä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous sinulle sopivimmista palveluista ja toimenpiteistä. Tarjouksen pyytäminen ei edellytä jäsenyyttä.

Tilaa OmaMetsän kautta

OmaMetsästä tilaat tarvitsemasi palvelut helposti omasta Metsänhoitoyhdistyksestäsi. Voit myös kysyä lisää palvelusta omalta metsäasiantuntijaltasi.

Kirjaudu OmaMetsään

Soita tai lähetä sähköpostia

palvelutoimisto@mhy.fi040 720 3160

Hiilensidonta kaupalliseksi

Hiilestä kiinni -hanke

Valtakunnallinen

Metsänhoitoyhdistysten koordinoiman Kiertoajan pidennyksen ja lannoituksen tuottaman lisäyksen kaupallistaminen -hankkeen tarkoituksena on selvittää, miten metsänomistaja hyötyisi metsässään tekemästään ilmastotyöstä. Tavoitteena on kehittää hiilikorvaus- ja kauppajärjestelmä, jonka avulla voidaan vaikuttaa hiilensidonnan lisäämiseen sekä päästöjen vähentämiseen. Hanke on osa maa- ja metsätalousministeriön Hiilestä kiinni -toimenpidekokonaisuutta.

Koivikko

2022 © Metsänhoitoyhdistykset