Metsäasiantuntija

Haemme metsäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen: Tarjoamme osaavalle metsäammattilaiselle omaa kiinnostusta vastaavan ja monipuolisen tehtävänkuvan aktiivisesti kehittyvässä ja alansa johtavassa metsänhoitoyhdistyksessä, mahdollisuuden myös etätyöhön, mukavan työyhteisön ja hyvät työsuhde-edut. Mhy Lounametsässä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia metsäalan tehtäviä.

Rekrytointi

Toiminnan laajentuessa ja ottaessamme käyttöön uusia ohjelmistoja, etsimme aktiivista, asiakkaiden luottamuksen arvoista ja tuloksiin pystyvää metsäasiantuntijaa Mynämäen alueelle.

Tehtävässäsi vastaat metsänhoitopalveluiden myynnistä ja puukaupasta. Toimit metsänomistajan luottohenkilönä kaikissa metsään liittyvissä asioissa. Työ on itsenäistä ja vastuullista, jossa asiakaskokemus on merkittävässä asemassa. Pääasiallinen toimipisteesi on Mynämäki.

Tarjoamme osaavalle metsäammattilaiselle omaa kiinnostusta vastaavan ja monipuolisen tehtävänkuvan aktiivisesti kehittyvässä ja alansa johtavassa metsänhoitoyhdistyksessä, mahdollisuuden myös etätyöhön, mukavan työyhteisön ja hyvät työsuhde-edut. Metsänhoitoyhdistyksessä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia metsäalan tehtäviä.

Odotamme Sinulta soveltuvaa metsäalan koulutusta. Arvostamme vankkaa kokemusta, mutta sinun ei tarvitse olla täysin oppinut, jos omaat kovan motivaation ja palveluhenkisen asenteen. Kykenet itsenäisiin päätöksiin ja hyvään yhteistyöhön. Pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin ja toimit tuloksellisesti. Haluat kehittyä ja kehittää. Odotamme myös tietoteknistä osaamista ja metsätietojärjestelmien tuntemusta. 

Palkkaus: YT-METO TES/palkkatoive. Palkitsemme myös tuloksesta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.12. tai sopimuksen mukaan. Tervetuloa metsänläheiseen joukkoomme!

Lisätietoja antaa: metsäpäällikkö, Valtteri Katunpää puh. 050 443 3360 tai valtteri.katunpaa@mhy.fi tai johtaja, Hannu Justen puh. 044 533 8242 ajalla 25.10.–4.11.

Hakemukset liitteineen viimeistään ma 7.11. mennessä. Hae tämän linkin kautta >>

2022 © Metsänhoitoyhdistykset