Metsänomistajien SM-metsätaitokilpailut

Mhy Uusimaa järjestää ”Metsänomistajien Suomen Mestaruus-metsätaitokilpailut ” Mäntsälässä lauantaina 16.9.2017.

Kilpailussa on kolme sarjaa: Avoin sarja, Naisten sarja ja Nuorten sarja. Lisäksi kilpailussa kamppaillaan yhdistysten välisenä joukkuekilpailuna.

  • Nuorten sarjaan saa osallistua henkilö, joka täyttää kilpailuvuonna korkeintaan 17 vuotta (vuonna 2000 ja sitä myöhemmin syntyneet voivat osallistua).
  • Joukkueeseen voi ilmoittaa neljä kilpailijaa, joista kolmen parhaan tulos lasketaan joukkuetulokseen. Neljän hengen joukkueessa on oltava molempia sukupuolia tai nuorten sarjaan osallistuva. Yhdistyksen ilmoittamien joukkueiden määrää ei rajoiteta.

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti tälle sivulle tulevalla ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumislomake aukeaa tiistaina 1.8.2017.

Ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään torstaina 31.8.2017 kello 16.00 mennessä. Tällöin osallistumismaksu on 80 €/kilpailija. Osallistumismaksu maksetaan Mhy Uusimaan tilille FI06 5361 0020 0071 10 samaan aikaan kuin ilmoittaudutaan. Kirjoittakaa Viesti-kenttään ”SM-taito” ja ketä/keitä maksu koskee. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista perjantaihin 8.9.2017 kello 16.00 asti. Jälki-ilmoittautuminen tehdään sähköpostilla osoitteeseen uusimaa@mhy.fi. Jälki-ilmoittautuja saa paluusähköpostissa tarkemmat ilmoittautumisohjeet. Jälki-ilmoittautujille osallistumismaksu on 100 €/kilpailija.

Kilpailukeskuksena toimii Mäntsälän Suurlava, jonka osoite on Maisalantie 7, Mäntsälä. Opasteet ovat paikalla lauantaiaamuna kello 7.30 alkaen. Kilpailutoimisto avautuu kello 8.00. Pysäköintipaikat ovat alle 500 metrin etäisyydellä kilpailukeskuksesta. Ensimmäinen kuljetus kisapaikalle lähtee kilpailukeskuksesta kello 9.30. Ensimmäiset kilpailijat lähtevät tehtäväradalle kello 10.01. Kilpailijat kuljetetaan tehtäväradan lähtöpaikalle linja-autolla. Lähtöluettelot lähtöaikoineen ovat luettavissa kilpailun kotisivuilla kilpailuviikon keskiviikkoaamuna.

Kilpailun johtajana toimii Jarmo Sulopuisto, 0400 354 526, ratamestarina Antti Alho ja valvojana Ove Simosas Porvoon Metsäreviiristä. Tapahtuman tiedottajana toimii Niina Nupponen, 040 5080 872.

Huolto: osanottomaksuun kuuluu tulokahvi ja lounas, jotka ovat tarjolla kilpailukeskuksessa. Kilpailijoille on varattu tila varusteiden vaihtoa varten kilpailukeskuksen lähellä. Peseytymismahdollisuutta ei ole.

Majoittuminen: kilpailijat varaavat tarvitsemansa majoituksen itse. Mäntsälän lähikunnissa, 30-45 minuutin etäisyydellä, on runsaasti majoitustarjontaa.

SM-kisojen sivuille www.mhy.fi/sm sekä www.mhy.fi/uusimaa tulee kesän mittaan lisää tietoa kisajärjestelyjen edistymisestä.

TERVETULOA TAITOILEMAAN UUSIMAALLE!!